Megvalósult tanszéki projektek a Műcsarnokban!

Nagy öröm számunkra, hogy a nagy közönség felé is megmutathatjuk sikereinket! Két hallgatók részvételével tervezett és megépített munkánk is bemutatásra került a III. Építészeti Nemzeti Szalon kiállításon, az Oktatás terei szekcióban, és a kiállítás katalógusában. Aki szeretné megnézni a többi nagyszerű kiállított munkával együtt, szeptember 15.-ig teheti meg. 


Cifra Palota - kültéri tanterem Nagykátán

2022-ben Váci Mihály Katolikus Általános Iskola udvarára készítettek TDK győztes tervet Szakál Emese és Zoboki Réka konzulensükkel Vincze László DLA-val. Majd Dankó Zsófia DLA és Sugár Péter DLA és Péteri Zsolt doktorandusz részvételével továbbtervezték, és megszervezték a megvalósítást. Építészhallgatók, iskolás gyerekek és szüleik, illetve a DS Smith Hungary munkatársai dolgoztak közösen az építkezésen. A projektről bővebben:

https://epiteszforum.hu/cifra-palota--kozosseg-epites--okotanterem-nagykatan

Juszt-is Ház bővítése Bódvalenkén

Oktatók és hallgatók együtt terveztek fedett nyitott foglalkoztatót a hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozó Juszt-is alapítványnak  a Környezetépítés, installáció tantárgy keretében [KIN]. Az építményt hallgatókkal barátaikkal, helyi segítőkkel, önkéntesekkel építették meg magán és építőanyag adományokból. A tervezésben részt vettek: Brjeska Laura, Módly Emőke, Polyák Júlia, Prőhle Borbála Piroska, Szeg Réka építészhallgatók, Kiss Gergely és Péteri Zsolt építészek. A féléves tantárgy során konzulensként közreműködött Dankó Zsófia DLA és Sugár Péter DLA is. A projektről bővebben:
https://jusztis.com/2023/09/bme-x-juszt-is-epitotabor-2023-augusztus/





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése